Ana içeriğe atla

Kılıçdaroğlu’na Saldırının Teşhisi

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı doğru teşhis etmek lazım.

Seçim kampanyası boyunca halkı kutuplaştırıcı, cepheleştirici, suçlayıcı söylemin, ne tür tehlikeli sonuçlar doğurabileceği, nasıl organize şekilde istismar edilebileceği, Türkiye’yi karanlık günlere sürüklemek için nasıl kullanılabileceği Kılıçdaroğlu’na yapılan linç girişimiyle ortaya çıkmıştır.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "Terör örgütü PKK’nın suikast girişiminde bulunduğu tek liderdir..."

Kılıçdaroğlu, kamuoyunu önünde şeffaf bir şekilde yaşayan, kibarlığı, beyefendiliği, kucaklayıcı, barışçı bir söylemle siyaset yapan, devlet tecrübesi, terbiyesini hiç elden bırakmamış bir liderdir.

Siyasi eleştirileri nedeniyle mahkemelerin verdiği para cezalarını kendi cebinden ödemiş, arka arkaya gelen hukuki olmaktan çok siyasi kararlarla giderek büyüyen para cezalarını ödemek için evini satmış bir genel başkandır.

Oğlunu askerden kaçırmamış, Mehmetçik’le birlikte askere yollamış, oğlu için askerde torpil istememiş, yemin törenine gururla katılmış bir babadır.

Kerem Kılıçdaroğlu
Kerem Kılıçdaroğlu

Ha BU ARADA AKLA ŞU SORU GELİYOR:

İki oğlunu ve damadını askere göndermeyen! milletini seven oldu, oğlunu zamanı gelince askere gönderen Kılıçdaroğlu teröre destek veriyor ha...
Ne yaparsanız yapın buna "Cahiller" inanıyor sadece...

Sabah gazetesi, Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı “yumruklu protesto” olarak tanımlamış. Hükümeti eleştirince “terörist” oluyorsun, anamuhalefet liderine yumruk atınca “protestocu”... Böyle ahlak fukarası bir medya işte.

Siyasi ahlakını ve insanlığını kaybetmiş, cumhurun ayaklarının altında zilletlenlenmiş ve kişiliği sömürülmüş Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yapılan çirkin saldırıyla ilgili konuşurken "Yüzde 9,83 oy aldığın yere hala mahkemede aklanmamış, paklanmamış bir belediye başkanı ile gidiyorsun. O bölgede ne işin var senin?" diye de saçmalıyor. Sorarlar adama %1 bile oy alamadığın bir yerde niye genel merkez açtın zındık???

Bu şerefsizlik, bu günkü buluşmanın, dünkü başarının, geleceğe dönük hayallerin umutların hazımsızlığı. Sayın Kemal Kılıçtaroğlu'na yapılan saldırıyı her sağduyulu birey gibi kınıyorum. Suçlular ve azmettiricileri konusunda, sonuç görmeyi gönülden diliyorum.

Kaleminden ve ekranından bu milletin huzuruna nefret akıtan birtakım provokatörler bu toprakların helâl süt emmiş çocuklarını kandıramayacaktır.
Mansur Yavaş

Kemal bey üzülmesin, keder etmesin. Biz Kemal beyi; çürük raporu almaya ve bir torpile tenezzül etmeyip biricik oğlunu sıradan bir vatandaş gibi askere yollayan, namuslu ve vatansever bir adam olarak biliyoruz. Bizler Kemal beyi PKK'nın kurşunlarına hedef olduğu günden tanıyoruz.
İsmail Saymaz

Yorumlar

  1. Çok ağır bir yazı olmuş. Yorum yazarken bile ismimi kullanmaktan korktum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyan (Ortanca) Nedir? Nasıl Hesaplanır? Nerelerde Kullanılır?

Medyan işlemi olasılık hesaplamalarında sıkça kullanılan bir sayı dizisinin ortalamasını hesaplamak için alternatif yöntemlerden bir tanesidir. Ortanca medyan işleminin diğer adıdır. Matematiksel olarak medyan işlemi bir sayı dizisi küçükten büyüğe sıralayarak ortada kalan elemanı medyan değeri olarak belirleme işlemidir. Örnek verecek olursak: 2, 1, 5, 4, 5, 1, 2, 3, 5 serisi sıralanırsa 1, 1, 2, 2, 3, 4, 5, 5, 5 serisi elde edilir. Bu seri 9 elemanlı olduğundan ortadaki, yani 5. eleman (medyan) olacaktır. 5. eleman 3 sayısıdır. Yani ortanca değeri 3'dür Eleman sayısı tek sayı olan bir seride medyan değerin sırasının hesaplaması şu şekilde formüle edilir. Medyanın Sırası = (Eleman Sayısı + 1) / 2 Bu formülü yukarıdaki örneği uygulayacak olursak; Medyanın Sırası = (9 + 1) / 2 = 5 Veri serisi eleman sayısı bir çift sayı ise bu durumda serinin 2 medyanı olacaktır. Örneğin 2, 1, 5, 4, 5, 1, 2, 3, 5, 4 serisi sıralandığında 1, 1, 2, 2, 3, 4, 4, 5, 5, 5 s

Ağaçlar Kireçle veya Badana İle Neden Boyanır?

Ağaçlar kireçle boyanmasının veya badana yapılmasının hem çevreye hem de doğaya, ağaçlara faydası var. Bu makalede bu geleneği enine boyuna tartışmaya çalıştık. Ağaca zarar veren mikrop ve bakterileri öldürür. Ağacı çok aşarı soğuk havalarda ve çok aşırı sıcak havalarda korur. Ağacın çürümesini ve kurtlanmasını önler. Ağacın gövdesinin alabileceği zararları en az düzeyde düşürmeyi sağlar. Hoş, güzel, hijyenik, temiz pırıl pırıl bir görüntü oluşturur. Ayrıca çok sıcak havalarda da ağacı yanmaya karşı korumak. En büyük etkisi soğuk havalarda ağacı don vurmalarına karşı korumak . Küresel ısınma göz önüne alındığında mevsim değişiklikleri ani don, ani ısı artışları ve azalışları sonucunun doğuracağı etkenler için yararlı etkin bir yöntem. Gövdeden obur dalların çıkmasını azaltmak için sürülür. Kireçleme ağaçları güneş yanığından korumak için yapılıyor. Ağaçlar da güneşten yanabiliyorlar. Bu arada odun dokudaki gözenekleri doldurarak kapattığı için, zararlıların yuv

Azərbaycan Dilində Vurğu Qəbul Etmeyen Şekilçiler

Sözlərdə hecalardan birinin digərlərinə nisbətən daha qüvvətli deyilməsinə heca vurğusu deyilir. Üzərinə vurğu düşən hecaya isə vurğulu heca deyilir. Azərbaycan dilində vurğu adətən söz sonuna düşür. Söz şəkilçi qəbul ederkən vurğu adətən şəkilçinin üzərinə keçir. Məsələn: çiç ə k - çiçəkl ə r - çiçəklərd ə n məkt ə b - məktəbl i - məktəblil ə r - məktəblilərd ə n Buna baxmayaraq dilimizdə bir sıra şəkilçilər var ki onlar vurğu qebul etmirlər. Bu məqalədə Azərbaycan dilində vurğu qebul etməyən şəkilçilər incələnəcək ve bu şekilçilərin hansı hallarda vurğu qebul edib hansı hallarda vurğu qebul etmediyi araşdırılacaqdır. Eyni zamanda bildirmək istəyirəm ki vurğu ilə bağlı daha geniş və ətraflı məlumat üçün Azərbaycan Dilində Vurğunun Praktik Məsələləri adlı məqaləyə də nəzər yetirə bilərsiniz.  1. İsimlərdəki şəxs(xəbərlik) şəkilçiləri Məsələn: müəli'məm müəli'msən müəli'mdir müəli'mik müəli'msiniz müəli'mdirlər Qeyd: -dır4