Ana içeriğe atla

Psikotronik etki - KİMSE UÇURUMDAN BİLE BİLE ATLAMAZ

Haberlerde çıkan profesörün, Aselsan'da çalışan dört mühendisle ilgili yaptığı "Psikotronik etkiye maruz kalmış ve bu yolla intihara yönlendirilmiş olabilirler." şeklindeki açıklaması, bir kere daha hatırlattı bir zamanlar askeri istihbaratla yakın ilişki içinde olan bazılarıyla karşılaştıktan sonra, hayatımın ne denli değiştirilmiş olduğunu. 

Çünkü, o kişilerle karşılaşmadan önce bütün işlerini doğru düzgün halleden, daha sağlıklı biriydim. Sonrası ise tıpkı bir kabusa benziyordu. Sebepsiz kaygı ve korkular; ruh halinde değişiklik ve intihar isteği ile kendini gösteren bütünüyle kontrolsüz bir hayat. 


Çünkü onlardan biri ile sevgili olma hatasına düşmüştüm. Bütün geçmişimi, zayıf yönlerimi ve daha fazlasını öğrenmişlerdi. Bu da, beni onlar için mükemmel bir denek haline getirmişti. 

Kimse şüphelenmezdi ne de olsa zaten psikolojik sorunları olan; ya da depresif duygularının varlığından söz eden birinin intiharından. Onlar için kolay bir kurbandım. Ama gerçek şu: KİMSE UÇURUMDAN BİLE BİLE ATLAMAZ; eğer düştüğünü görürseniz, MUHAKKAK BİRİ İTMİŞTİR. 

Göz göre göre, hiç kimse kendisine zarar verecek herhangi bir şey yapmaz. Ya itilmiştir o uçurumdan; ya tehdit edilmiştir; ya da buna mecbur hissettirilmiştir. Yani yanıt açık: Sizce, neden birden bire değişip; kendisinden hiç beklenmeyen; ya da herkesi şoke eden davranışlar içine giren insanların haberleriyle çok daha fazla dolmaya başladı haber bültenleri? 

Toplumsal olarak denek haline getirilmiş olabilir miyiz? Peki ya deneklerini kimse kendilerinden şüphelenmesin diye, psikiyatrist kayıtlarında yer alan dosya sahiplerinden seçiyorlarsa? 

Konunun anlatılıdğı Askeri Silah Olarak Telegram (Zihin Kontrolü) makalesine göz atmanızı tavsiye ederim. Ne demek istediğimi o zaman daha iyi anlayacaksınız...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyan (Ortanca) Nedir? Nasıl Hesaplanır? Nerelerde Kullanılır?

Medyan işlemi olasılık hesaplamalarında sıkça kullanılan bir sayı dizisinin ortalamasını hesaplamak için alternatif yöntemlerden bir tanesidir. Ortanca medyan işleminin diğer adıdır. Matematiksel olarak medyan işlemi bir sayı dizisi küçükten büyüğe sıralayarak ortada kalan elemanı medyan değeri olarak belirleme işlemidir. Örnek verecek olursak: 2, 1, 5, 4, 5, 1, 2, 3, 5 serisi sıralanırsa 1, 1, 2, 2, 3, 4, 5, 5, 5 serisi elde edilir. Bu seri 9 elemanlı olduğundan ortadaki, yani 5. eleman (medyan) olacaktır. 5. eleman 3 sayısıdır. Yani ortanca değeri 3'dür Eleman sayısı tek sayı olan bir seride medyan değerin sırasının hesaplaması şu şekilde formüle edilir. Medyanın Sırası = (Eleman Sayısı + 1) / 2 Bu formülü yukarıdaki örneği uygulayacak olursak; Medyanın Sırası = (9 + 1) / 2 = 5 Veri serisi eleman sayısı bir çift sayı ise bu durumda serinin 2 medyanı olacaktır. Örneğin 2, 1, 5, 4, 5, 1, 2, 3, 5, 4 serisi sıralandığında 1, 1, 2, 2, 3, 4, 4, 5, 5, 5 s

Ağaçlar Kireçle veya Badana İle Neden Boyanır?

Ağaçlar kireçle boyanmasının veya badana yapılmasının hem çevreye hem de doğaya, ağaçlara faydası var. Bu makalede bu geleneği enine boyuna tartışmaya çalıştık. Ağaca zarar veren mikrop ve bakterileri öldürür. Ağacı çok aşarı soğuk havalarda ve çok aşırı sıcak havalarda korur. Ağacın çürümesini ve kurtlanmasını önler. Ağacın gövdesinin alabileceği zararları en az düzeyde düşürmeyi sağlar. Hoş, güzel, hijyenik, temiz pırıl pırıl bir görüntü oluşturur. Ayrıca çok sıcak havalarda da ağacı yanmaya karşı korumak. En büyük etkisi soğuk havalarda ağacı don vurmalarına karşı korumak . Küresel ısınma göz önüne alındığında mevsim değişiklikleri ani don, ani ısı artışları ve azalışları sonucunun doğuracağı etkenler için yararlı etkin bir yöntem. Gövdeden obur dalların çıkmasını azaltmak için sürülür. Kireçleme ağaçları güneş yanığından korumak için yapılıyor. Ağaçlar da güneşten yanabiliyorlar. Bu arada odun dokudaki gözenekleri doldurarak kapattığı için, zararlıların yuv

Azərbaycan Dilində Vurğu Qəbul Etmeyen Şekilçiler

Sözlərdə hecalardan birinin digərlərinə nisbətən daha qüvvətli deyilməsinə heca vurğusu deyilir. Üzərinə vurğu düşən hecaya isə vurğulu heca deyilir. Azərbaycan dilində vurğu adətən söz sonuna düşür. Söz şəkilçi qəbul ederkən vurğu adətən şəkilçinin üzərinə keçir. Məsələn: çiç ə k - çiçəkl ə r - çiçəklərd ə n məkt ə b - məktəbl i - məktəblil ə r - məktəblilərd ə n Buna baxmayaraq dilimizdə bir sıra şəkilçilər var ki onlar vurğu qebul etmirlər. Bu məqalədə Azərbaycan dilində vurğu qebul etməyən şəkilçilər incələnəcək ve bu şekilçilərin hansı hallarda vurğu qebul edib hansı hallarda vurğu qebul etmediyi araşdırılacaqdır. Eyni zamanda bildirmək istəyirəm ki vurğu ilə bağlı daha geniş və ətraflı məlumat üçün Azərbaycan Dilində Vurğunun Praktik Məsələləri adlı məqaləyə də nəzər yetirə bilərsiniz.  1. İsimlərdəki şəxs(xəbərlik) şəkilçiləri Məsələn: müəli'məm müəli'msən müəli'mdir müəli'mik müəli'msiniz müəli'mdirlər Qeyd: -dır4