Ana içeriğe atla

VATANINI SEVEN HERKES ÇOMARDIR!

Bırakın vatan hainleri, İslam düşmanı şeytana tapan o...pu s.ç.kları; kendi kendilerine gülsünler. Boşuna dememişler SON GÜLEN İYİ GÜLER diye. Bunlar, Kurtuluş Savaşı zamanında ülkemize gelip yerleşen; kendilerine Türkiye Cumhuriyeti kimliği alan; sürüye saldırmak için kuzu maskesi takmış, pusuda bekleyen p.ç kurularından başka bir şey değiller! Dinleri olmadığı ya da şeytana taptıkları için; dini olanlara çomar diyorlar! Vatanını seven, ülkesi için savaşan insanlara çomar diyorlar! 

NEDEN DİYORLAR BİLİYOR MUSUNUZ?

Çünkü, o çomar dedikleri olmasa, bu ülkeyi çözmeleri ve yıkmaları daha kolay olurdu! Milletleri millet yapan; yapıştırıcı unsurlar vardır ve onlar bu unsurları istemiyorlar! İslam dininden bu yüzden nefret ediyorlar; işlerine gelmiyor çünkü Müslümanların birlik olmaları, insanların İslam çatısı altında, birbirlerine tutunmaları! Niye gelsin ki; amaçları zaten bağı çözmek! P.ç kuruları! En azından bizim Cumhurbaşkanımız, çocuk tacizcisi pedofil bir sapık değil! En azından insan eti yiyen bir yamyam değil! Gördük o satılmışların hizmet ettikleri yöneticilerinin rezaletini PİZZA GATE SKANDALI'NDA!!!!! 


Zavallı Amerika insanına yazık..... yıllarca o sapık, pedofil, satanist yamyam çete tarafından yönetildi insanları! Ne aile kurumu bıraktılar; ne de millet bilinci! Tamamen, travmatik; kopmuş/çözülmüş bir toplum ürettiler orada! Oradaki insanlar bile ayıldılar; farkına vardılar artık ne dolaplar döndüğünün; çünkü hiçbir şeyin saklanamadığı ve bilgilerin gizlice sızdırılabildiği internet yayıncılığı çıktı!

Oradaki insanlar da çomar; çünkü çoğu illuminati karşıtı ve GOD dedikleri ALLAH'a sığınıyorlar ülkelerindeki o satanist p.ç kurularından!

Şimdi bazı ucubeler gelip de "Ama vıdıı vıdııı! Bilmem ne yurtlarında ve okullarında; dini kurumlarda çocuklara tecavüz edildi; bunu Müslüman'lar yaptı; İslam dini tu kaka! Hz. Muhammed pedofil!" demesin; çarptırmasın ağzına küreği başkalarından duyduğu ya da kendi uydurduğu yalanlı dolanlı manipülasyonları satmaya çalışarak!

Çünkü Kur'an - KERİM'i, anlayarak; YORUM KATILMAMIŞ/ORİJİNAL ÇEVİRİSİNİ okuyan her Müslüman bilir ki;

1- Müslüman tecavüz etmez.

2- İslam'da çocuklarla evlilik yasaktır.

3- Hz. Muhammed (SAV.) HAKK'ında söylenilen bütün o pedofil iddiaları YALANDIR; İFTİRADIR!


Kanıtı Kur'an - KERİM'dir! ALLAH öyle güzel bir kitabı yazması/insanlara iletmesi için görevlendirdiği elçisinin sapıkça şeyler yapmasına izin verebilecek kadar aciz; ya da kusurlu değildir! Kitabı, düşünerek/aklederek okuyan herkes, bu gerçekleri görebilir!

Bana uydurulmuş hadislerle de gelmeyin! Apaçık Kur'an - KERİM gerçekleri varken; siz kim oluyorsunuz be! Ucuz, satılmış, aşağılık şeytanın kuvvetsiz ve etkisiz tapınıcıları sizi!

ALLAH açık açık bildiriyor, sizin bütün o ipe sapa gelmez vesveselerinizin hiç bir etki; ya da kuvvetinin olmadığını!

ŞUARA SURESİ,


RAHMAN Ve RAHÎM ALLAH'ın Adıyla...

208. Biz, uyarıcıları olmayan hiçbir kent / uygarlığı helak etmemişizdir.

209. Uyarı / hatırlatma olacak! Biz zalimler değiliz.

210. Onu şeytanlar indirmedi.

211. Onlara yaramaz, zaten güçleri de yetmez.

212. Çünkü onlar, dinleyişten azledilmişlerdir.


213. O halde ALLAH’ın yanında bir başka ilaha daha yalvarma / davet etme. Yoksa azaba uğratılanlardan olursun.

214. En yakın akraba ve hısımlarını uyar.

215. Müminlerin sana uyanlarına kanadını indir.

216. Eğer sana isyan ederlerse şöyle de: “Ben, sizin yapmakta olduklarınızdan uzağım.”

217. O AZİZ, o RAHÎM olana güvenip dayan.

218. O ki görüyor seni kıyam ettiğin zaman.

219. Görüyor nasıldır secde edenler içinde dolaşman.

220. Kuşkusuz O’dur iyice bilen, iyice duyan.

221. Haber vereyim mi size şeytanların kime iner olduğundan?

222. Herbir iftiracı günahkar üzerine iner onlar.

223. Kulak kabartırlar ama çoğu yalancıdır onların.

224. Şairlere gelince, onlara da çapkınlar-sapkınlar uyar.

225. Görmez misin onları ki, her vadide şaşkın-tutkun dolaşırlar.

226. Ve onlar, yapmayacakları şeyleri söyleyip dururlar.

227. İman edip hayra ve barışa yönelik işler yapanlar, ALLAH’ı çok ananlar ve zulme uğratıldıktan sonra başarıya ulaşanlar böyle değillerdir. Zulmedenler, hangi devrime uğrayıp baş aşağı döneceklerini yakında bilecekler.


ALLAH doğru söyler...

Kapak olsun!










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyan (Ortanca) Nedir? Nasıl Hesaplanır? Nerelerde Kullanılır?

Medyan işlemi olasılık hesaplamalarında sıkça kullanılan bir sayı dizisinin ortalamasını hesaplamak için alternatif yöntemlerden bir tanesidir. Ortanca medyan işleminin diğer adıdır. Matematiksel olarak medyan işlemi bir sayı dizisi küçükten büyüğe sıralayarak ortada kalan elemanı medyan değeri olarak belirleme işlemidir. Örnek verecek olursak: 2, 1, 5, 4, 5, 1, 2, 3, 5 serisi sıralanırsa 1, 1, 2, 2, 3, 4, 5, 5, 5 serisi elde edilir. Bu seri 9 elemanlı olduğundan ortadaki, yani 5. eleman (medyan) olacaktır. 5. eleman 3 sayısıdır. Yani ortanca değeri 3'dür Eleman sayısı tek sayı olan bir seride medyan değerin sırasının hesaplaması şu şekilde formüle edilir. Medyanın Sırası = (Eleman Sayısı + 1) / 2 Bu formülü yukarıdaki örneği uygulayacak olursak; Medyanın Sırası = (9 + 1) / 2 = 5 Veri serisi eleman sayısı bir çift sayı ise bu durumda serinin 2 medyanı olacaktır. Örneğin 2, 1, 5, 4, 5, 1, 2, 3, 5, 4 serisi sıralandığında 1, 1, 2, 2, 3, 4, 4, 5, 5, 5 s

Ağaçlar Kireçle veya Badana İle Neden Boyanır?

Ağaçlar kireçle boyanmasının veya badana yapılmasının hem çevreye hem de doğaya, ağaçlara faydası var. Bu makalede bu geleneği enine boyuna tartışmaya çalıştık. Ağaca zarar veren mikrop ve bakterileri öldürür. Ağacı çok aşarı soğuk havalarda ve çok aşırı sıcak havalarda korur. Ağacın çürümesini ve kurtlanmasını önler. Ağacın gövdesinin alabileceği zararları en az düzeyde düşürmeyi sağlar. Hoş, güzel, hijyenik, temiz pırıl pırıl bir görüntü oluşturur. Ayrıca çok sıcak havalarda da ağacı yanmaya karşı korumak. En büyük etkisi soğuk havalarda ağacı don vurmalarına karşı korumak . Küresel ısınma göz önüne alındığında mevsim değişiklikleri ani don, ani ısı artışları ve azalışları sonucunun doğuracağı etkenler için yararlı etkin bir yöntem. Gövdeden obur dalların çıkmasını azaltmak için sürülür. Kireçleme ağaçları güneş yanığından korumak için yapılıyor. Ağaçlar da güneşten yanabiliyorlar. Bu arada odun dokudaki gözenekleri doldurarak kapattığı için, zararlıların yuv

Azərbaycan Dilində Vurğu Qəbul Etmeyen Şekilçiler

Sözlərdə hecalardan birinin digərlərinə nisbətən daha qüvvətli deyilməsinə heca vurğusu deyilir. Üzərinə vurğu düşən hecaya isə vurğulu heca deyilir. Azərbaycan dilində vurğu adətən söz sonuna düşür. Söz şəkilçi qəbul ederkən vurğu adətən şəkilçinin üzərinə keçir. Məsələn: çiç ə k - çiçəkl ə r - çiçəklərd ə n məkt ə b - məktəbl i - məktəblil ə r - məktəblilərd ə n Buna baxmayaraq dilimizdə bir sıra şəkilçilər var ki onlar vurğu qebul etmirlər. Bu məqalədə Azərbaycan dilində vurğu qebul etməyən şəkilçilər incələnəcək ve bu şekilçilərin hansı hallarda vurğu qebul edib hansı hallarda vurğu qebul etmediyi araşdırılacaqdır. Eyni zamanda bildirmək istəyirəm ki vurğu ilə bağlı daha geniş və ətraflı məlumat üçün Azərbaycan Dilində Vurğunun Praktik Məsələləri adlı məqaləyə də nəzər yetirə bilərsiniz.  1. İsimlərdəki şəxs(xəbərlik) şəkilçiləri Məsələn: müəli'məm müəli'msən müəli'mdir müəli'mik müəli'msiniz müəli'mdirlər Qeyd: -dır4