Ana içeriğe atla

Nüfus Artışını Önlemek İçin AŞI Planı

Son zamanlarda aşı reddine bağlı olarak bir çok ülkede kızamık salgının baş gösterdiğini ve buna bağlı olarak ta çocuk ölümlerinin arttığı ile ilgili haberle yapılıyor. Özellikle eğitimsiz ve çocukları konusunda hassas olan ailelere tavistock gibi örgütlerin manipülasyonu ile yetişmiş doktorlarımızın bu konuda açıklayıcı ifadeler yapmasını beklerken tüm televizyon kanallarının çok büyük manipülasyonuna maruz kalıyor insanlar.

Türkiye'de eğitim düzeyi ve maalesef aşılarla ilgili bilinçlenme olmadığı, aynı zamanda insanların çok fazla televizyon izledikleri için manipülasyondan kurtulup aydınlanma yaşaması maalesef bana göre imkansız. On binlerce çocuğun bu ülkede aşılar yüzünden engelli bir hayat yaşıyor olduğu gerçeğini de maalesef "yıkanmış beyinlere" anlatamıyorsunuz. Bu konularla ilgili detaylı bilgi sahibi olsam da kendi fikirlerimi belirli oranda açıklamaktan da korkuyorum. Bunun için bir olayı paylaşarak detayını en azından yabancı kaynaklardan araştırmanızı önereceğim.



Dünyanın teknoloji devi Microsoft'un kurucusu Bill Gates de konferanslarının hemen hemen hepsin ilginç bir şekilde;

"Nüfus artışını engellemenin aşı ile sağlanacağını

dile getiriyor. 

Açıkçası "Bu adam aptal mı bunu niye açık açık söylesin." diyor ve başlarda inanmıyordum.

Hem "Aşılarla hayat kurtarıyoruz." diyor, hem de "Nüfus azalacak." diyor. Peki ikisi aynı anda nasıl sağlanabilir ki?

Bu gerçeği anladığımda kanım dondu.

Dan Brown'un "Cehennem" adlı kitabında ;

Bir bilim adamı ve onun sevgilisi 
"Nüfus bu hızla artmaya devam ederse doğal kaynaklar bitecek ve dünyanın sonu gelecek. Eğer biz içme sularına karıştıracağımız kısırlaştırıcı virüsle nüfus planlaması yaparsak insanlığa hizmet etmiş, dünyayı kurtarmış olacağız. Böylece tüm insanların yok olması yerine en azından yarısı yaşayacak." diyerek harekete geçiyorlar. 

Yapılan araştırmalarda erkeklerin sperm oranlarının son yıllarda %39 oranında azalması sizce neyin işareti?

Romanda aynı zamanda hikayenin bir kısmı İstanbul'da geçiyor. Dünyayı kurtarmaya çalışan bilim adamı intihar etmeden önce Ayasofya'nın altındaki sarnıca zamanı gelince eriyip içme sularına karışacak virüslü poşeti asıyor.

Yani düşüncelerine göre zaten insanlığın hepsi bu gidişle ölecek, bari biz alt sınıfı öldürelim ki kendi adamlarımız sağ kalsın.

Nasılda Avrupa'nın zihniyeti değil mi?

Bu adamlar yıllardır bunu gözlerimizin önünde yapıyorlar zaten.

Sömürü ile açlığa mahkum ettikleri Afrika günden güne can veriyor.

Aşı üretiminin beyin takımı tavistock, üreticileri ise Rockefeller ailesi

Hani şu daha çok yaşamak için Ortadoğuda Müslümanların kanına doymayan aile!

GDO'lu besinler ve intihar eden tohum, planın bir parçasıydı. 

Amaç yerli tohumu kalmayan ve üretim yapacak tohumu dışarıdan almak zorunda kalan ülkeleri açlıkla tehdit etmek. Hayvan yemi için bile tohum lazım. Bitki için zaten tohum gerekli. Onlar bize tohum satmasa biz ne yiyeceğiz ? O yüzden yerli tohum yasak. Bağımsızlığımız midemize bağlı hale gelecek yerli tohuma sahip çıkmazsak. Anlıyor musunuz şimdi neden Ak Parti halen iktidar. Çünkü birilerinin çıkarları doğrultusunda bu ülkede tarımı, hayvancılığı, üretimi, insan sağlığını katlettiler.


Olayın bir çok yönü var aslında...

Hem aşı sat-para kazan, hem insanları kısırlaştırıp nüfus planlamasını sağla, hem hibrit tohum sat-para kazan, hem o doğal olmayan tohumlarla hasta et-ilaç sat-para kazan, hem de bir devleti aç bırakmakla tehdit edebileceğin koz elinde olsun.

Ne kadar garantili bir iş değil mi?

Bu verimli anadolu topraklarına ekilen her tohum İsrail menşeli maalesef. Ak Parti eliyle yasaklandı yerli tohumlar.

Ve ekildikçe yenilenemiyor topraklarımız yeniden mahsul vermiyor.

Niye koskoca Türkiye saman ithal ediyor onu bile üretemiyor anladık mı kardeşlerim?

Niye bu kadar son teknoloji şehir hastaneleri kuruluyorda hala bekleme salonları tıklım tıklım hasta dolu? 

Oysa bu teknoloji ile kimsenin hasta olmaması lazım değil miydi?

Çünkü kurulan hastaneler bile ihaleler alınırken ayda %70 hasta garantili kuruluyor.

Sizin üzerinizden "hasta olma" garantiniz veriliyor.

Maalesef o kadar problem var ki. Bu makaleyi okuyanların bu makalenin ne kadarına inandığını ve ne yapabileceğini bilemem. Ama en azından bir çok konuda bilinçlenmek gerekiyor. Bilinçlenmek de okumakla, araştırmakla başlar. Burada anlattıklarım maalesef bir çok yerde komplo teorisi olarak anlatılsa da Türkiye halkının, milli kimliğinin kaldığı bu içler acısı felaketle başa çıkmanın tek yolu ise toplumun her kesiminde eğitimli olmaktan geçiyor. Başlangıç için bu günden itibaren televizyon izlemeyi bırakabilir ve aşılarla ilgili bir kitap okumayı seçebilirsiniz. Öğrendiğiniz yeni bilgileri de bu makalenin altında paylaşmanız hepimiz için faydalı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Medyan (Ortanca) Nedir? Nasıl Hesaplanır? Nerelerde Kullanılır?

Medyan işlemi olasılık hesaplamalarında sıkça kullanılan bir sayı dizisinin ortalamasını hesaplamak için alternatif yöntemlerden bir tanesidir. Ortanca medyan işleminin diğer adıdır. Matematiksel olarak medyan işlemi bir sayı dizisi küçükten büyüğe sıralayarak ortada kalan elemanı medyan değeri olarak belirleme işlemidir. Örnek verecek olursak: 2, 1, 5, 4, 5, 1, 2, 3, 5 serisi sıralanırsa 1, 1, 2, 2, 3, 4, 5, 5, 5 serisi elde edilir. Bu seri 9 elemanlı olduğundan ortadaki, yani 5. eleman (medyan) olacaktır. 5. eleman 3 sayısıdır. Yani ortanca değeri 3'dür Eleman sayısı tek sayı olan bir seride medyan değerin sırasının hesaplaması şu şekilde formüle edilir. Medyanın Sırası = (Eleman Sayısı + 1) / 2 Bu formülü yukarıdaki örneği uygulayacak olursak; Medyanın Sırası = (9 + 1) / 2 = 5 Veri serisi eleman sayısı bir çift sayı ise bu durumda serinin 2 medyanı olacaktır. Örneğin 2, 1, 5, 4, 5, 1, 2, 3, 5, 4 serisi sıralandığında 1, 1, 2, 2, 3, 4, 4, 5, 5, 5 s

Ağaçlar Kireçle veya Badana İle Neden Boyanır?

Ağaçlar kireçle boyanmasının veya badana yapılmasının hem çevreye hem de doğaya, ağaçlara faydası var. Bu makalede bu geleneği enine boyuna tartışmaya çalıştık. Ağaca zarar veren mikrop ve bakterileri öldürür. Ağacı çok aşarı soğuk havalarda ve çok aşırı sıcak havalarda korur. Ağacın çürümesini ve kurtlanmasını önler. Ağacın gövdesinin alabileceği zararları en az düzeyde düşürmeyi sağlar. Hoş, güzel, hijyenik, temiz pırıl pırıl bir görüntü oluşturur. Ayrıca çok sıcak havalarda da ağacı yanmaya karşı korumak. En büyük etkisi soğuk havalarda ağacı don vurmalarına karşı korumak . Küresel ısınma göz önüne alındığında mevsim değişiklikleri ani don, ani ısı artışları ve azalışları sonucunun doğuracağı etkenler için yararlı etkin bir yöntem. Gövdeden obur dalların çıkmasını azaltmak için sürülür. Kireçleme ağaçları güneş yanığından korumak için yapılıyor. Ağaçlar da güneşten yanabiliyorlar. Bu arada odun dokudaki gözenekleri doldurarak kapattığı için, zararlıların yuv

Azərbaycan Dilində Vurğu Qəbul Etmeyen Şekilçiler

Sözlərdə hecalardan birinin digərlərinə nisbətən daha qüvvətli deyilməsinə heca vurğusu deyilir. Üzərinə vurğu düşən hecaya isə vurğulu heca deyilir. Azərbaycan dilində vurğu adətən söz sonuna düşür. Söz şəkilçi qəbul ederkən vurğu adətən şəkilçinin üzərinə keçir. Məsələn: çiç ə k - çiçəkl ə r - çiçəklərd ə n məkt ə b - məktəbl i - məktəblil ə r - məktəblilərd ə n Buna baxmayaraq dilimizdə bir sıra şəkilçilər var ki onlar vurğu qebul etmirlər. Bu məqalədə Azərbaycan dilində vurğu qebul etməyən şəkilçilər incələnəcək ve bu şekilçilərin hansı hallarda vurğu qebul edib hansı hallarda vurğu qebul etmediyi araşdırılacaqdır. Eyni zamanda bildirmək istəyirəm ki vurğu ilə bağlı daha geniş və ətraflı məlumat üçün Azərbaycan Dilində Vurğunun Praktik Məsələləri adlı məqaləyə də nəzər yetirə bilərsiniz.  1. İsimlərdəki şəxs(xəbərlik) şəkilçiləri Məsələn: müəli'məm müəli'msən müəli'mdir müəli'mik müəli'msiniz müəli'mdirlər Qeyd: -dır4